Styret

Leder:  Simone Lunheim
leder@askn.no

Hei!
Jeg heter Simone, er 92 modell og er opprinnelig fra Ålesund i Møre og Romsdal, men bor nå i Vestmarka, like ved svenskegrensa.
Dyr er min store lidenskap og jeg har har hatt hunder og katter hele livet og drevet med hestesport siden jeg var 9 år. Jeg falt pladask for den fantastiske og allsidige rasen våres gjennom en venninne når jeg var yngre, og i 2015 var endelig ventetiden over da jeg fikk Angel etter jeg flyttet hjemmefra og solgte siste hesten min. En aussie var selvfølgelig ikke nok (som de fleste har erfart) og hjemme idag har jeg Avada (Leadpoint Many Happy Returns, 4 år) , Banana (Pandora Elvikam, 2,5 år) og Nick (Stargazing Nearly Headless Nick, 1 år), samt at jeg har noen ute i forhjem ❤️Angel er dessverre ikke med meg lenger da vi tapte kampen mot lymfekreft sommeren 2019.

Jeg har Kennelen Stargazing der jeg er opptatt av å ikke bare avle frem vakre aussier, men viktigst av alt å avle frem friske, sosiale og allsidige hunder som tar alt på strak labb uansett hva man vil gjøre og trene med ❤️

Utenom at vi er aktiv i utstillingsringen er skog og mark noe vi elsker å bruke fritiden våres i. Vi har prøvd oss på div som lydighet, spor, agility og gjeting, samt hverdagslydighet og triksetrening, men det er nå for tiden mer gjeting, agility, spor og morsomme triks som står på planen da vi har litt kurs fremover vi ønsker å være med på 😄

Jeg har sittet 3 år som sekretær i ASKN, og gleder meg til fortsettelsen som leder i klubben. Jeg er opptatt av mangfoldet av rasen våres, bidra til at vi får mer aktivitet, samt finne på enda mer nytt og spennende for medlemmene våres om det er ”bruksaussie, ”showaussie” eller ”bare” en familiehund man har! Gleder meg til å bli kjent med mange flere aussie folk og se hva vi kan bidra med samt finne på sammen 😄

 


Nestleder: Helene Nilsen
nestleder@askn.no

Hei hei 😊 Helene heter jeg, 28 år og holder til på skedsmokorset. Jeg er snart på mitt 10’ende år som aussie eier, og aussie drømmen startet med min første hund Mika. Etter at han kom i hus ballet interessen på seg, Kygo kom i hus 4 år etter på før neste kom 4 år etter der igjen. Nå er jeg en stolt aussie eier til 5 herlige vesner. 2 hjemme og 3 hos deleier og forverter❤️ Jeg driver oppdrettet BlueShade, og jeg gleder meg til å forsette drømmene mine om oppdrett. Jeg driver aktivt med utstilling, bruks og rally lydighet, ellers beriker vi dagen våre med tur opplevelser og annet morro!

Jeg har nå trådd inn i styre som nestleder etter å ha sittet 3 år som styremedlem. Mitt ønske er å bidra til samhold og mer aktivitet for klubben og medlemmene. Jeg ser frem til et nytt år i styre og klubben til rasen vi alle er så glade i❤️


Sekretær: Ida Albertine Aas
sekretaer@askn.no

 
Hei, jeg heter Ida Albertine Aas. 83-modell som holder til i Sandvika utenfor Hamar. Jeg jobber som rådgiver i NAV. Jeg ble først kjent med rasen gjennom en god venninne i 2006 og falt pladask. Dette var drømmehunden, men det skulle ta noen år med utenlandsstudier og jobb før forholdene lå til rette for å ENDELIG skaffe meg hund. I 2017 kom Jackson inn i livet mitt, og i 2020 kom Kenya. Med Jackson har jeg trent nosework og han har bestått LGT1, 2, og 3, og forsøkt oss på RL. Med Kenya har det hittil kun vært utstilling. Jeg er medlem av Lillehammer brukshundklubb og Hamar og Omegn hundeklubb.

 

Jeg ønsker en aktiv raseklubb og er av oppfatningen om at dersom man ønsker at noe skal bli bedre må man bidra selv. Jeg ønsker å bidra til mer aktivitet i klubben, godt samhold blant medlemmene, og en rasekubbklubb med rom for alle aussie-eiere.

 

Kasserer: Ulrikke Brudberg
kasserer@askn.no

Hei! Navnet er Ulrikke Brudberg, er 26 år og bosatt i Oslo. Jeg er oppvokst med hunder, men fikk min aller første aussie sommeren 2018. Hun heter Alma og er akkurat den hunden jeg ønsket meg og litt til. I løpet av hennes første leveår har vi vært på et par utstillinger, valpekurs, grunnkurs, hverdagslydighetskurs og holder nå på med bronsemerket.

Videre tenker jeg å prøve ut diverse hundesporter som bla agility, rallylydighet og spor. Vi får se hva vi trives best med. Jeg har falt pladask for rasen og gleder meg til å treffe flere aussie-entusiaster og lære masse mer. For tiden studerer jeg dyrepleie og har tidligere studert økonomi & administrasjon, og jeg håper å få bidratt positivt som kasserer dette året.

 


Styremedlem: Janne Martinsen

Hei 🙋🏽‍♀️ Æ hete Janne Martinsen, født i 73 og bor i Kirkenes og jobbe som frisør. Min første aussie kjøpte æ i 2012 – LPI RLI Skogsjentas Ajax (Ajax) Nr 2 kom i 2016, LPI LPII RLI Skogsjentas Sundance Kid (Zalo)
Dæm bor med mæ, samboer og 2 ungdomma og vi trene mest lydighet. Ambisjoner i bøtter å spann med Zalo, vi vil se om vi kan nå championat i lydighet😁 Ajax e 9 og får nyte livet med turer og trening men ikke konkurranse. Æ e vældi aktiv i den lokale hundeklubben kor æ sitt i styret.

For aussieklubben ønske æ å få frem mangfoldet i rasen, få frem positivitet i medlemman, samt skape mere aktivitet blant medlemman landet over.


Styremedlem: Christine Røkaas

Hei. Mitt navn er Christine Røkaas. 83-modell bosatt i Svarstad, Larvik. Min første aussie Foxy kjøpte jeg i 2009. Nå bor jeg med Gira (BH Give-me Real Taste av Aussieboxy f. 2010) og Contra (BH-VT RL1 RL2 Contra av Dalsrud f.2016) på Kennel Dalsrud. Vi trener rallylydighet, lydighet, spor og triks m.m. Ellers er jeg utdannet hundeinstruktør via Nordbys, NRL-godkjent rallylydighetsintruktør og autorisert rallylydighetsdommer. Holder også Røde Kors sine besøkshundkurs. Jeg ønsker å bidra til mer aktivitet i klubben og fremme mangfoldet av rasen vår.


Varamedlem: Kine Therese Bøe
webmaster@askn.no

Hei! Mitt navn er Kine Therese, 25 år og bosatt i Lillehammer. Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for dyr, og har vokst opp med alt fra hamster til hest. Snublet over rasen på et agilitykurs, og ble umiddelbart forelsket. Drømmen var en allsidig følgesvenn som man kunne konkurrere i flere hundesporter med, men realiteten ble en helt annen da jeg fikk en over-gjennomsnittet nervøs frøken i hus. Etter nærmere tre år, utallige timer intens trening og x-antall hundetrenere som ga opp, så ble det bestemt at hun skulle få nyte pensjonisttilværelsen på en gård på Tretten. Nå er imidlertid drømmehunden, Kian, i hus, og sammen trener vi aktivt innen rally-, bruks- og lydighet, samt utstilling.

Ønsket og målet er å bidra til en mer aktiv raseklubb, hvor det er godt samhold og mangfold blant klubbens medlemmer, uavhengig av bosted, oppdretter eller bruksområde. Jeg ser frem til å lære mer, samt bli bedre kjent med klubbens medlemmer og miljøet, hvor vi alle har et felles engasjement og forkjærlighet for rasen. ❤️