Presentasjon Styret

Leder:
Caroline E. Mauseth

Jeg er i skrivende stund 30 år gammel, født og oppvokst på sentrale østlandet, men har bl.a. bodd tre år i Sør-Trøndelag pga. utdannelse. Bor idag i Vestfold med samboer og fire fastboende hunder, samt noen hunder som bor hos fôrverter.

Familien fikk sin første hund i 1995, en shetland sheepdog, og i 1997 kom hund nr. 2. Allerede som barn var interessen for hund stor, og jeg leste med stor iver stamtavler, rasestandarder, og egentlig alt jeg kom over av informasjon. I 2003, like før 18-årsdagen min, kjøpte jeg min første egne hund, som ble stammor til mitt sheltieoppdrett. Min første aussie var under planlegging i mange år før hun kom i hus. Allerede før jeg kjøpte den første sheltien i 2003 hadde jeg begynt å snuse på rasen, men først i 2009 ble hun født. I dag har jeg hatt tilsammen ti kull, åtte sheltiekull og to aussiekull. Jeg holder aktivt på med utstilling og brukshundsport, og har tidligere også vært aktiv i lydighet og har også vært innom agility. Jeg er utdannet ringsekretær og eksteriørdommer på så langt tre raser, australian shepherd, shetland sheepdog og australsk kelpie, og holder på med noen flere. Har også tatt RIK grunnkurs og RIK figurantkurs. I tillegg har jeg avholdt en del kurs i både handling og pelsstell, noe jeg kommer til å fortsette med i moderat omfang.
Caroline E. Mauseth


Nestleder:
Oona Bruun

Jeg har hatt Aussie siden 1998, (Hadde før det Schäfer og Boxer) og har konkurrert i lydighet, spor, rundering og blodspor i mange år, samt litt Rallylydighet og agility . + vært på min del av utstillinger opp igjennom årene.
Har ett lite oppdrett av Aussie med kennelnavnet «Aussieboxy»
Vårt første kull ble født i 1999 og var ett Boxerkull, det første Aussiekullet ble født i 2003 og i 2013 ble vår åttende og foreløbig siste Aussiekull født.
Jeg er utdannet instruktør og Figurant for MH/FA.
Har alltid vært opptatt av bevare rasen som en frisk og allsidig brukshund, og håper med hele mitt hjerte at vi også om 10 år kan si at rasen fortsatt er det!
Oona Bruun


Sekretær:


Kasserer:
Elin Dagsøy

Jeg heter Elin Dagsøy, og er ny kasserer i klubben. Jeg er 42 år og bor på Vinstra.
Jeg har alltid vært glad i dyr, spesielt hunder, og min første “egne” hund var Mimi, ei dalmatinertispe, som jeg stilte ut en del. Har hatt en del forskjellige raser og blandinger, men Biffen er min første aussie, og jeg hadde ikke kjennskap til rasen, før jeg fikk ham, men jeg falt pladask, og siden har jeg blitt dratt med på gjeterhundkurs, LP-kurs, agilitykurs, sporkurs…i det hele tatt fått et aktivt liv med dyret. Agility er det jeg liker best å trene, men spor er på en god 2 plass. Vi trener også litt LP og rundering når vi føler for det.

Å sitte i et styre, blir en ny erfaring for meg, og jeg ser frem til et godt samarbeid med styret og medlemmer i klubben.
Elin Dagsøy


Styremedlem:
Janne Martinsen

Jeg heter Janne Martinsen, er 42 år. Jobber som frisør øverst oppe i Norge, meget nært russegrensen, nærmere bestemt Kirkenes.
Fikk min første hund i 1996. En Shetland sheepdog, pluss en tispe i 2001.
I 2012 kjøpte jeg min første aussie fra Anne Cathrine Stange, Kennel Skogsjenta. Valget falt på verdens beste Ajax, en så og si helsort lekkerbisk! Vi trener agility på nybegynnerstadiet, trener lydighet og har fådd LP1 tittel. Debutert i klasse 2, men jobber videre mot LP2 tittel også. Har stilt endel og mangler brukskravet og storcertet.
Han ble årets lydihetsaussie i 2015, så flink, det er han.
Jeg er styremedlem i styret. Det er min andre periode.
Håper på å få til en fin samhørighet i klubben hvor alle fra alle kanter i landet kan inkluderes og høres. Jobber gjerne for å få til kurs e.l i nord så ta gjerne kontakt.
Janne Martinsen


Varamedlem:
Åse Marit Tamburstuen

Jeg er oppvokst med Norsk elghund og svensk hvit elghund og har alltid hatt (og har) 1 eller 2 av disse i hus. I 1996 kjøpte jeg meg min første hund, en border collie som jeg trente og konkurerte Lp og ag med. I 1999 kom den første Aussien i hus, en vakker blue merle tispe fra Trine K. Sand, kennel Skogstrollet. Orkana og jeg trente og konkurerte i Lp og gikk på utstilling der hun gjorde det utrolig bra. I 2003 kom mitt første kull til verden under kennel navnet Tamburenga, og det er blitt 12 kull fram til nå.

Vi ha pr. dags dato 3 hunder i hus der 1 er svensk hvit elghund og 2 Aussier.

Er utdannet figurant for HM\FA
Åse Marit Tamburstuen


Varamedlem:
Nina Holm

Jeg heter Nina Holm er 30 år og bor i Larvik. Jeg er vokst opp med Collie og jeg kjøpte min første egne Collie da jeg var 18 år. Før dette brukte jeg familiehunden vår til agility, vi gikk vårt første agilitykurs i 1998 og siden det har det blitt flere kurs og konkurranser i lydighet, agility, bruks og utstilling. Jeg har vært agilityinstruktør noen år i hundeklubben her jeg bor. Min første aussie, Chili, fikk jeg da hun var 4 år. Hun fyller 13 år nå i april og siden har det kommet flere aussier til oss og mitt første aussiekull ble født i 2011.
Nina Holm