Kynologikurset

Australian Shepherd Klubb Norge, avd. Innlandet, har gleden av å invitere til kynologikurs med Maija Heinilä og Wenche Eikeseth som foredragsholdere. ASKN Innlandet er strålende fornøyd med å ha fått foredragsholdere som har god kjennskap til våre raser, og har vært dommere for blant annet Australian Shepherd, Miniature American Shepherd, Australian Cattledog og Kelpie, i to tiår. De har dømt rasene rundt om i verden, noe som gjør det ekstra interessant å diskutere rasespesifikke utfordringer vi ser hos våre raser. 
 
Sted: Hamar
Dato: 09.09.22 – 11.09.22.
Pris: 1500,- medlem av ASKN / 1700,- ikke-medlem
Plasser: Max 25 plasser
Påmelding: Påmelding sendes på e-post: innlandet@askn.no.
Du vil få en e-post med bekreftelse på mottatt påmelding, og kontonummer for innbetaling av kursavgift. Påmelding er økonomisk bindende. OBS: Plass er ikke bekreftet før betaling er mottatt. Har du utfordringer med å betale med en gang, ta kontakt for en egen avtale.
 
Kynologi er læren om hunderasers typepreg og anatomi, alt ettersom hundens bruksområde. For de som ønsker å bli eksteriørdommere er kynologikurset obligatorisk. Kurset omhandler NKKs dommerkompendier 1-5, hvor deltakere oppfordres til å kjøpe minimum nr. 3 og nr. 5 før kurset. I løpet av helgen vil du lære om anatomi og bevegelse, genetikk, rasebeskrivelse, typebegrepet, og hvordan tolke, lese og skrive kritikker. Kurset passer for alle som vil lære mer om hund, enten du er oppdretter, dommerspire eller en interessert hundeier. 
 
ASKN Innlandet regner med god stemning etter to dager med kurs og ønsker å utvide lørdagen med felles middag for de som måtte ønske. Her kan vi fortsette gode samtaler, og utvikle gamle og nye vennskap, internt og på tvers av raser. Middagen må dekkes av hver enkelt deltaker. For å kunne bestille bord er det fint om du ved påmelding informerer dersom du ønsker å være med ut for å spise.
 
Ytterligere informasjon blir publisert på Facebook fortløpende.