Valpekull

Som oppdretter og medlem i ASKN har du muligheten til å annonsere dine kull gratis på denne siden. Kullannonser finner du under. 

Fyll ut og send skjemaet til avlsrådet pr.mail. Uansett om kullet blir godkjent eller ikke kan det bli lagt ut her, grunnen til at det ikke ble godkjent vil da stå i annonsen. Vi ønsker at skjema blir fylt ut med korrekte opplysninger, og at det sendes med bilde av mor og far. Vi håper alle våre oppdrettere ønsker å følge våre avlsretningslinjer så godt som mulig.

Alle valpene kan bli registrert i NKK med stamtavle så sant begge foreldre har kjent HD/AD-status. Uansett om kullet oppfyller ASKN sine avlsretninglinjer eller ikke. Retningslinjene er laget for å hjelpe oppdrettere å avle sunnest mulig hunder, og slik at valpekjøpere ser hva en oppdretter bør følge.

Kennel Sunlily

Det er med stor glede og entusiasme at Australian Shepherd Klubb Norge kan annonsere Kennel Sunlily’s kommende kull, med forventet ankomst i slutten av august. Valpene vil være etter sunne og meritterte foreldre, og kullet er godkjent iht. NKK- og ASKN standard. ⭐

FAR: NORD W-18 NORD JW-18 NW-18 NJW-18 NUCH DKCH Easy Made By Patchwork «Bennie»

MOR: RL1 Sunlily’s Two Minutes To Midnight «Harley»

 

Alle henvendelser bes rettes til oppdretter Charlotte Tautra via e-post sunlilys@outlook.com. For mer informasjon; charlottetautra.wix.com/sunlilys.