Styret

Leder: Kristine Sverdrup

Jeg heter Kristine, er 92-modell og bor i Trysil. Til daglig jobber jeg som lærer i videregående skole, og bruker mye tid på hundetrening på fritiden. Jeg er utdannet NKK-instruktør og rallylydighetsinstruktør. Jeg har to aussier – Aysablues Galway Girl og Aysablues Hashtag Black Beauty. Vi har det mye moro sammen, og trener allsidig. Vi trener og konkurrerer både i lydighet, rallylydighet, agility, nosework og bruks.  I tillegg trener vi både blodspor og kreativ lydighet. I oppveksten og frem til 20-årene har jeg eid og trent korthåret vorsteh til jakt og apportprøver. Jeg har hatt verv i styret i ASKN siden 2022 – og ble valgt som leder februar 2023. Jeg har tidligere ledererfaring fra lokal hundeklubb, samt en rekke andre lederverv og styreverv i andre lag og foreninger. Målet er å videreutvikle klubben slik at både erfarne og nye medlemmer får et tilbud de opplever som meningsfulle, og at vi skal tilrettelegge for at medlemmene kan bruke aussien allsidig.

Nestleder: Marie Jenssen

Mitt navn er Marie Jenssen. Jeg er 96-modell og holder til i Levanger, 1 time nord for Trondheim. Sommeren 2022 kjøpte jeg Aysablues Love At First Sight «Dorris», en svart tricolour aussie. Hun er min første hund, og jeg er derfor ganske fersk i hundemiljøet. Vår plan er å være aktiv med Dorris, og vi har også debutert i utstillingsringen. Ellers er jeg skiftarbeider på Norske Skog Skogn og har tidligere brukt tiden min på hest. Jeg har hatt egen hest i mange år, og var også på et tidspunkt leder i Levanger og Innherred Hestesportsklubb. Jeg ble valgt inn som nestleder ved årsmøtet i 2023 og vil gjerne bidra videre fremover.

Sekretær: Dae Lunde

Bor i Sandefjord og jobber innen elektromekanikk. Oppvokst på gård og har alltid hatt gjeterhunder i nærheten. Forelsket meg i aussien da jeg virkelig satte meg inn i å finne den riktige rasen for meg. Bor i dag med samboer og 2 aussier. Kuling (Wow Lixoms My Rain Man) er voksen og trener med NRH for å bli redningshund. Storm (Leadpoint Risky Business) er fremdeles valp og prøves ut i forskjellige hundesporter for å finne sin lidenskap. Samboeren min bruker også begge hundene en del i utstilling. Jeg håper at min innsats til styret kan være med på å styrke klubbens fremtid og stå frem som et godt eksempel og at vi kan vise hvor flott denne rasen er. Jeg har vært medlem i styret siden årsmøtet i 2023.

Kasserer: Solveig Kristiansen

Mitt navn er Solveig, jeg er 25 år gammel og er snart ferdigutdannet vernepleier. Har to aussier, Koda (Nigårdstunets Vitae) på snart 4 år og Troja (Nigårdstunets Soma) på snart 3 år. De er først og fremst turhunder, men vi trener også aktivt rally og nosework og konkurrerer i begge grener. Holder også litt på med agility og går spor. Jeg ønsker å bidra i aussiemiljøet, jeg har blitt kjent med så mange fine mennesker gjennom det. Jeg ble valgt inn som kasserer ved årsmøtet i 2023.

Styremedlem: Lars Ove Andersen

Jeg heter Lars Ove Andersen og er 44 år. Jobber som selvstendig og i min kones firma, og i Østfoldmuseene. Har drevet med hund i over 15 år, og konkurrert innen bruks i flere år. Nå driver jeg et lite firma som fokuserer på spesialsøk. Har to aussier som jeg bruker aktivt der. Har ingen erfaring med utstilling, men kan bidra i styret med min erfaring med brukshund og det å bruke aussien til nettopp det. Startet med to Border Collier, men gikk for fire år siden over til aussie, og har ikke angret et sekund på det valget! Det er en fantastisk rase 😊

Styremedlem: Inger Lise Heide Lillegård

Mitt navn er Inger Lise, jeg er 27 år gammel og kommer fra Gudbrandsdalen, Vinstra. Jeg har bosatt meg i Nordre Land sammen med min samboer, en sønn, katten Bekka og aussien Koha (Keep the Kicks av Aussieboxy). Jeg har utdannet meg som veterinærassistent, men jobber for tiden i en dyrebutikk. Koha (2 år) er en super hund, som jeg konkurrerer med i nosework og har nylig startet med rallylydighet. Han har mye driv og er en velfungerende unghund med godt fokus. Som de fleste aussier elsker han alle, både to og firbeinte 😊

Varamedlem: Ann-Cecilie Junk

Hei! Mitt navn er Ann-Cecilie Junk. Jeg er 46 år, bosatt i Sandefjord og er en nyfrelst aussieentusiast. Jeg er vokst opp med hund og har «alltid» hatt hund, men har nå min første aussie. Leadpoint Que Será Será, som til daglig kalles Hira, er snart 9 måneder. I tillegg til turer er vi litt på utstillinger, vi trener og har planer om å konkurrere litt i rallylydighet og vi har så smått begynt å snuse på konkurranselydighet, men vi er nysgjerrige på mange andre ting.