Styret

Leder: Kristine Sverdrup

Jeg heter Kristine, er 30 år og bor i Nes kommune på Øvre Romerike. Til daglig jobber jeg som lærer i ungdomsskolen, og bruker tid på idrett og hundetrening på fritiden. Jeg er utdannet NKK-instruktør, og vil om noen få uker også være autorisert rallylydighetsinstruktør. Jeg har to aussier på 2 og 4 år, Aysablues Galway Girl og Aysablues Hashtag Black Beauty. Vi har det mye moro sammen, og trener allsidig. Vi konkurrerer i lydighet, rallylydighet, agility og nosework, og har som mål å stille til vår første start i blodspor og bruks (spor) i løpet av året.

Jeg har vært styremedlem (og etter hvert sekretær) ett år i ASKN allerede, og har tidligere ledererfaring fra lokal hundeklubb, samt en rekke andre lederverv og styreverv i andre lag og foreninger. Nå ser jeg frem til å samarbeide med andre aussieentusiaster i året som kommer!

Nestleder: Marie Jenssen

Hei, jeg heter Marie Jenssen. Jeg er 96-modell og holder til i Levanger. Jobber som prosessoperatør på Norske Skog Skogn. Møtte en aussie i 2020, og bestemte meg på flekken – en sånn hund skulle jeg ha! Sommeren 2022 fikk jeg endelig tak i «Dorris». Hun er min første hund, og jeg er derfor helt fersk i hundemiljøet. Vår plan er å komme til start i agility og å delta på utstilling. Foreløpig har vi kun vært på valpeshow, og dette gav mersmak! Ellers er vi mye ute i skog og mark, og deler gjerne en grillpølse i ny og ned.

Håper å kunne bidra positivt i ASKN fremover!

Sekretær: Dae Lunde

Dae, 90-modell som bor i Sandefjord og jobber innen mekatronikk. Oppvokst på gård og har alltid hatt gjeterhunder i nærheten. Har samboer og en gutt på 5 år.

Forelsket meg i aussien da jeg virkelig satte meg inn å finne den riktige rasen for meg, og kom over denne rasen etter lenge å ha snust på border collien, som jeg ikke følte traff helt 100% til motsetning av aussien.

I dag har vi Kuling på 3 år som er en flott aussie hanne som går klasse 2 i rallylydighet. Vi har også prøvd oss litt på rundering og agility som vi begge synes er veldig moro. Samboeren min bruker han også en del i utstilling.

Jeg håper at min innsats til styret kan være med på å styrke klubbens fremtid og stå frem som et godt eksempel og at vi kan vise hvor flott denne rasen er.

Kasserer: Solveig Kristiansen

Mitt navn er Solveig, jeg er 24 år gammel og er snart ferdigutdannet vernepleier. Har to aussier, Koda (Nigårdstunets Vitae) på snart 3år og Troja (Nigårdstunets Soma) på snart 2år. De er først og fremst turhunder, men vi trener også aktivt rally og konkurrerer. Holder også litt på med agility, nosework og går spor. Valgte å bli med for jeg ønsker å bidra i aussiemiljøet da jeg har blitt kjent med så mange fine mennesker gjennom det.

Styremedlem: Lars Ove Andersen

Jeg heter Lars Ove Andersen og er 44 år. Jobber som selvstendig og i min kones firma, og i Østfoldmuseene. Har drevet med hund i over 15 år, og konkurrert innen bruks i flere år. Nå driver jeg et lite firma som fokuserer på spesialsøk. Har to aussier som jeg bruker aktivt der. Har ingen erfaring med utstilling, men kan bidra i styret med min erfaring med brukshund og det å bruke aussien til nettopp det. Startet med to Border Collier, men gikk for fire år siden over til aussie, og har ikke angret et sekund på det valget! Det er en fantastisk rase 😊

Styremedlem: Inger Lise Heide Lillegård

Mitt navn er Inger Lise, jeg er 25 år gammel og kommer fra Gudbrandsdalen, Vinstra. Men for tiden bor jeg i Nordre Land med min samboer, katten Bekka og Aussien Koha. Jeg har utdannet meg som veterinærassistent, men jobber for tiden i en dyrebutikk. Koha (Keep The Kicks av Aussieboxy) på 9mnd. Han er en super hund, som jeg har tenkt å bruke for det meste i agility, men har også tenkt å prøve meg i rallylydighet og nosework. Han har mye driv og har blitt veldig flink til å holde fokus når vi trener. Som de fleste aussier elsker han alle, både to og firbeinte. 😊

Varamedlem: Jorunn Synnøve Hyllnes

Hentet hjem min første aussie i 2007. Har nå Doris (Vokterens Doris) på 14 år og Kobber (Sjelevenn We Are One) som snart blir 2 år. Doris er pensjonert agilityhund, mens Kobber er både stallhund og treningskompis, vi trener agility, lydighet og spor/søksarbeid.