Brukshelg

Dato: 03.-05.06.22

Sted: Riksveg 51, 2680 Tessanden

Australian Shepherd Klubb Norge ønsker varmt velkommen til årets brukshelg! Det kommer til å bli en lærerik og minneverdig kurshelg med Theresia Staaland, Anette Buind Nordby og Hilde Marthinsen som instruktører innenfor henholdsvis spor, rally- og konkurranselydighet.

Brukshelgen er for deg som ønsker faglig påfyll og sosialt samvær med likesinnede. Kursene blir tilrettelagt hver enkeltes nivå og mål. Selve kurshelgen vil i hovedsak foregå lørdag og søndag, med en introduksjonsrunde fredag kveld. I tradisjons tro blir det samlet grillmiddag lørdag kveld, med egen medbragt mat. 
 
Kursavgift for ASKN medlemmer: 2500kr
Kursavgift for ikke-medlemmer: 2700kr
 
Medlemmer av ASKN har fortrinnsrett på plassene. Påmelding for ikke-medlemmer åpner 01.03.22. Betalingsdetaljer blir sendt i retur per e-post når påmeldingen er mottatt. Påmeldinger er bindende, men plassen er ikke garantert før betaling er mottatt. Påmelding sendes til brukshelg@askn.no.
E-posten bør inneholde:

– Fullt navn (kursdeltaker & hund)
– Medlemskap i ASKN
– Kontaktinformasjon (telefonnummer, adresse, evt. e-post adresse)
– Hundens alder
– Ønsket kurs
– Erfaring (kursdeltaker & hund)
 
Overnatting må hver enkelt dekke selv, og booking gjøres direkte hos Sjodalen Hyttetun og Camping via tlf. 93407138 eller e-post post@sjodalenhyttetun.no. Informer om at du skal delta på brukshelgen. Mer informasjon om Sjodalen Hyttetun finner du her: https://sjodalenhyttetun.no/
 
Ytterligere informasjon finnes på Facebook

Tidligere