Temakurs

ASKN Innlandet arrangerer temakurs 15.-16.04.23 i Øyer, Innlandet. Det blir avholdt ett temakurs hver dag, henholdsvis i inngangsrutiner, transporter og avslutninger og bakpartskontroll. Kurset er åpent for alle raser, med max 6 deltakere. Påmelding kan gjøres for èn eller begge dager. For ytterligere spørsmål om kursene, ta kontakt med Helene Einlien

Påmelding 850,- pr/medlem.
⭐ Påmelding 1000,- pr/ikke-medlem. 
⭐ Samlet påmelding er 1500,- pr/medlem og 1900,- pr/ikke-medlem.

📌 Påmelding gjøres her!

Temakurs; Inngangsrutiner, transporter og avslutninger
📆 15.04.2023

Er du aktiv innenfor hundesport og kanskje har et ønske om å konkurrere etter hvert, eller har du allerede tatt steget inn i konkurranseringen? Gode rutiner for inngang på banen, transporter mellom øvelser og avslutning er alfa og omega for at du og hunden din skal være fokusert på oppgaven deres, og for at dere skal ha en god følelse gjennom hele programmet. Ønsker du å få gode verktøy på veien for å trene hunden din for å ignorere forstyrrelser, ha ønsket fokus helt fra start og holde fokus på deg helt til den får belønning? Da er dette kurset for deg. Du vil få få individuell oppfølging og instruksjon tilpasset ditt og hunden sitt nivå, og kurset passer både for deg som er nybegynner innenfor hundesport og ønsker å legge et godt grunnlag for hunden din, men også for deg som allerede er aktiv og ønsker å styrke samarbeidet med hunden din ytterligere.

Det eneste du og hunden din trenger av forkunnskaper er at dere begge har treningslyst, og at du og hunden din har en belønningsform som fungerer for dere i treningen.

Temakurs; Bakpartskontroll
📆
16.04.2023

Er du aktiv innenfor hundesport og ønsker å få en god bakpartskontroll på hunden din? Fri ved fot er en svært viktig del av flere hundesporter, og god bakpartskontroll er viktig for at hunden skal klare å holde seg i posisjon og at øvelsen skal flyte bra og se helhetlig pen ut. På dette kurset vil du få individuell oppfølging tilpasset ditt nivå, og kurset passer både for deg som er nybegynner innenfor hundesport, men også for deg som er allerede er aktiv og ønsker å perfeksjonere bakpartskontrollen til hunden din.

Det eneste du og hunden din trenger av forkunnskaper er at dere begge har treningslyst, og at hunden din liker belønning enten i form av godbit eller leke. Godbit er å foretrekke.

Instruktør: Helene Einlien 

Helene Einlien er utdannet NKK instruktør, med en hel del nyttig kunnskap og erfaringer knyttet til hundetrening innen bakpartskontroll, inngangsrutiner, transporter og avslutninger. Erfaringen har hun opparbeidet gjennom å aktivt trene og konkurrere med sin Australian Shepherd «Gaia» (Just For The Kicks av Aussieboxy). Sammen har de oppnådd blodspor-, rallylydighets- og lydighetschampionat, samt blitt tatt ut i rekruttropppen for lydighet. 

Vi er veldig stolte av å ha en såpass ressurssterk og viljesterk ekvipasje i rasemiljøet våres, og gleder oss til å ha med Helene som instruktør på temakursene.